Trendovi

IN je blistavost danju i noću!

Neka bude sjajno, blistavo i noću i danju! Poruka je to dizajnera za novu proljetno – ljetnu sezonu. Dosta je bilo samozatajnosti i tišine proteklih nekoliko godina! Sada je vrijeme za nadoknadu svega propuštenog tokom pandemije. Šljokice, donedavno tražene samo za blagdane i svečane događaje, sele na ulice, u barove, klubove i blistaju od jutra do večeri. Poželjno je da blistaju i tokom dana na suncu.

Proljetna sezona 2023. obiluje blistavim površinama materijala, od onih obogaćenih metaliziranim vlaknima do šljokica svih dimenzija i boja. Dizajnerska paleta kreće od oversized šljokica, nalik ribljim krljuštima, kao dijelom Little Mermaid trenda, do sitnijih zlatnih i srebrnih, monokromatskih koje odišu blagdanskim ugođajem.

Glamurozni faktor doseže usijanje u Valentino kreacijama koje tijelo prekrivaju od glave do pete šljokicama. Iako je lako korištenjem metaliziranih materijala otići u maksimalizam, Pierpaolo Piccioli ih s mjerom upliće u jednostavne forme odjeće i accessoirea, koristeći istu nijansu i vrstu materijala u pojedinom looku.

Zavodljiva blistavost prisutna je i u kolekcijama Rick Owens, Gabriella Hearst i Bally, a među tehnološki naprednijim materijalima ističu se oni s dodatkom metalic chenille vlakana, potpisa Jil Sander.

Nema sumnje, šljokice i sjajne površine materijala dominirat će ove sezone kao standout trend.

Navečer tradicionalno očekivane, a danju nosive uz jeans i vunene komade, kao uzbudljivo streetwear osvježenje.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa