Inspiracija

Sestre Boudoir u Francuskom paviljonu predstavljaju novu kolekciju

Pionirke super ženstvene mode, sestre Boudoir, znaju kako izgleda modni trend koji ovog proljeća doživljava pravi preporod. Svoju će novu kolekciju inspiriranu sveprisutnim #balletcore trendom, s bolesno slatkim babydoll haljinama, predstaviti u Francuskom paviljonu, u subotu 22. travnja u 12 sati. Bit će to najava trećeg izdanja modne platforme Atelier, koji će se pod imenom The Future, održati od 3. do 5. svibnja, u zagrebačkom Z Centru.

Kakva koketa! Upravo tom uzrečicom najlakše se opisuje iznimno ženstveni stil prenaglašene, slatke girly estetike koji posljednjih godina doživljava svoju novu renesansu. Nježni volani, prozračna, gotovo lepršava čipka, romantične mašne (puno mašni!), izvezeni detalji ljubavi i vrpce, dio su aktualno koketnog izgleda s potpisom Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević koje stvaraju u ateljeu Boudoir

Njihova estetika već je s prvom kolekcijom 2001. godine, bila jasno definirana kao hiper ženstveni stil, koji poziva da se s njima i u njihovom dizajnu prepuste lijepoj strani života. Svemu onom što je romantično i lijepo, poput čipke, rumenih obraza, lijepih dodataka za kosu i nijansama koje slave nježnu stranu žene. Baš poput balerine koja se upravo sprema izaći na pozornicu, samo u stvarnome životu. To je coquette core, koji je utkan u svaki šav nove kolekcije Boudoir.

U svijetu poznatih, jednoj se slavnoj osobi često pripisuje populariziranje stila koketne estetike — riječ je, naravno, o Lani Del Rey koja je autentično svoja, koketna, pomalo misteriozna i tako seksi. Lana je ta živa lutkica, ta koketa, koja živi ovaj stil kada stoji pred publikom. Upravo zbog svega toga, ovog proljeća lebdite na svome oblačiću visoko iznad svih u Boudoir haljinama, kojima ćete proslaviti svoju ženstvenost, naglasiti ono najljepše i zaboraviti na ubrzanu svakodnevnicu“, poručile su sestre Boudoir. 

Fotografije kampanje kojom najavljuju svoju novu kolekciju potpisuju sestre Boudoir. Ispred objektiva stala je Petra Gović iz Midikena.  Za make up je bio zadužen Profokus, a za kosu Cotril.

Treće izdanje ove modne platforme, koja je nastala s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, održat će se od 3. do 5. svibnja u zagrebačkom Z Centru. Otvorenje će ponovno obilježiti dvojac ELFS, a u srijedu, 3. svibnja, donose još jedan pravi modni show kojim će predstaviti novu proljetno-ljetnu kolekciju. U četvrtak, 04. svibnja, na rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića koji će se također predstaviti samostalnom revijom. Petak je rezerviran za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize, ANSON’S show i Arileo pokazat će svoju proljetno-ljetnu modnu viziju te zaokružiti još jedno izdanje zagrebačkog Ateliera.

Partneri trećeg izdanja Ateliera su OPEL, Z centar, Jana Vitamin, De Longhi, Profokus, Cotril, Salon Premium, aROMA, Absolut, Antonio Dodić, Hespo te Alibi produkcija.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name