Inspiracija Kolumne Text by Ana Anna

A good day 4 shopping
Znate li koga smo vam doveli na portal? Budite znatiželjni, bacite se na čitanje njenog prvog članka a nakon toga… možda vam se ova osoba jako svidi pa zatražite i njene usluge!

Mada već svi znaju da mi se moraju javiti barem tjedan dana prije “shopping tripa”, skoro nikada nije tako, pa ni u ovom slučaju.

Chat na fejsu oko pola 10, (nešto više, nešto manje)..
“Bok Ana, mi bi došle ovaj tjedan, je li problem?”…
“Naravno da nije, kad god Vi želite!”…”Ok..evo nas sutra! Vidi ti šta ima!”

Ostavši bez zraka tih petnaestak sekundi i u totalnoj panici već prstom biram brojeve trgovaca u Trstu…Sutra???!!!!! Na svu sreću, ove su gospođe “stari ” klijenti, dakle, znam njihov stil, njihove želje, njihov budžet, ali……sutra?????

Izlijećem iz kuće s mobilnim u rukama, a styling mi je više u stilu maratonca nego personal shoppera; 7forallmankind, Bape sneakers, neka oversize majica (moguće da je i vlasništvo mog muža), očale i kaciga već na glavi…Dok vozim, zovem Tamaru: ” Ciao Tam, kod tebe sam oko 12…stavi mi par cashmera na štand da izaberem…baci ci vediamo”.

Prolazim vespom ispred Re Artùa i parkiram, kao i uvijek, na pješačkom, nadajući se da neću ponovno dobit kaznu.
“Ciao,Silvana, možeš li sa mnom do izloga, molim te?….Evo,ovaj šešir, ovaj kaput u obje varijante broj 40/42, niske Hogan i ove 3 Todsice.”

Zamolim Silvanu bi li mogla dovesti ostale cipele koje sam izabrala iz njenog drugog butika bez da trčkaramo okolo. Kao uvijek, nema problema..moram reći da su svi jako ljubazni!!

No ovaj put moram naći nešto posebno, nešto wow!!

Elena ima često poseban nakit.Tamo sam našla originalnu Chanelovu narukvicu i naušnice iz sedamdesetih godina s kojima sam doživotno pridobila moju svekrvu. No, ovaj put ništa zanimljivo!

Nađemo se, kao uvijek, u R4 gdje nam Max priprema odličan “capo in b”..par tračeva i krećemo…prva etapa via San Spiridione; oduševljena svime, mada je i šešir i dalje ostao u butiku.Tamara je odavno spremna sa svojim artiklima. Kako prilazimo, moja Gospođa već s vrata govori: “Evo ovaj, baš ovaj!” Poncho od cashemera  s kapuljačom Brunello Cucinelli- sold out!!

A sada imam nešto posebno za Vas…Šetamo se do Lare, pošto nije u centru, nego u starom gradu, na svu sreću nema ni bure ni kiše. Lara nam je u svom lingerie boutiqueu već sve spremno izložila..Ikonostas lingerie Daniele Corcio koja radi za Gold Lebel famozne Vivienne Westwood. Pogođeno!!  Ostavljam moje gospode u “Primu” gdje mogu ručati i malo se odmoriti prije povratka.

Zadovoljna danom želim se javiti kući….”dobili ste jednu novu poruku”..mah?..”Ciaooooooooo Ana, imam svadbu u subotu, help!” Računajući da je danas srijeda, nije ni tako loše. “Dobili ste jednu novu poruku”…”p.s. Kuma sam!”

Ne preostaje mi i danas jedan brzinski panin i “fashion finder jogging” po gradu!

Love you fashion victims,

Ana Anna

KONTAKT: ANA ANNA

 

 

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and
Kolumne Text by Tomislav

Who? I. About? Tom Ford.

Ni jedan modni promašaj me nije inspirirao na moj novi tekst, u kolumnu, pa čak ni potreba za savjetovanjem što