About

WHATTA FASHION – Fashion and Lifestyle portal – nasljednik jednog od vodećih hrvatskih modnih portala marla-design.com

Nives Stepinac Grgurić autorica je velikog dijela članaka na oba portala gdje je također vlasnik i glavni urednik. Ujedno je i modni dizajner, stilist i vlasnik modne marke MARLA.

Marla
je hrvatski modni brand utemeljen 2006. godine. Sinonim je za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove.

Priča o Marli provlači se kroz autorske kolekcije nakita, odjeće, modnih dodataka, brižljivo kreiranih i izrađenih u dizajn studiju dipl. ing. Nives Stepinac-Grgurić.

Nakon diplome na zagrebačkom TTF-u, na smjeru projektiranje i dizajn, Nives se usavršavala u tekstilnoj i odjevnoj industriji ali je svoj nemirni stvaralački duh smirila tek u vlastitoj proizvodnji unikata daleko od velikih serija i kalupa.

Ostajući potpuno svoja, prezentira se najčešće putem samostalnih izložbi i promocija na prodajnim mjestima čime ostvaruje još prisniji kontakt s kupcima te bolji uvid u njihove stvarne potrebe i želje.

Sve kolekcije Marla potpisuje i izrađuje dizajnerica Nives Stepinac – Grgurić. Do sada su tržištu predstavljene sezonske kolekcije odjeće koje su ponudile autoričinu viziju svjetskih trendova ali i vlastiti modni rukopis temeljen na jednostavnim linijama i rafiniranim detaljima.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *