Inspiracija

Accessoire kao inspiracija za ljetni outfit

https://www.instagram.com/p/BjirJNQHYnT

Modni accessoire je ponekad toliko zanimljiv i inspirativan, da lako povuče u nabavku novog odjevnog predmeta i iskušavanje nešto smjelijih stylinga. Sviđaju li vam se npr. visor šilterice, kakve je lansirao Dior u svojoj Mirror kolekciji i torbe kružne forme, pastelnoplavog tona, kakve nudi Topshop, a nemate ideju uz što i kako ih nositi, možete isprobati kombinaciju sa sportskim i casual komadima odjeće raznih nijansi bijele boje.

https://www.instagram.com/p/Bo8kSXGHHeQ

https://www.instagram.com/p/BsqLT-IFQ-B

Klasični odjevni predmeti sportskih linija i svijetlih boja, poput pamučnog bijelog hoodieja s printom i 7/8 jeansa, pamučno – lanenog blazera našivenih džepova i uskog revera, trebaju svega nekoliko pikantnih dodataka da privuku svu pažnju na sebe. Visor Dio Club I i Carolina by Topshop bit će neizostavno eyecatcher ove kombinacije.
Uz look će pristajati bijele sneakersice trail forme i nešto nakita u bijeloj boji – luskuzni sat sa bijelim remenom i hoops sa perlama.

foto lyst.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name