whattafashion.com

Magične kolekcije Fly i Q iz Zlatarne Celje

Kolekcija Fly inspirirana je grčkom mitologijom i dočarati će mističan izgled grčke boginje. Romantična kolekcija Q osvaja nježnošću i prozračnim dizajnom kamena kalcedona.

Prizvuk slobode i grčke mitologije spojen je u najnovijoj kolekciji Zlatarne Celje Lencia FLY. Kolekcija utjelovljuje potrebu za odlaskom u nepoznata prostranstva, otkrivanje novog i nestvarnog te osjećaj slobode i izvornosti.

Kolekcija FLY je podsjetnik na antičke simbole i očaravajuću ljepotu grčkih boginja. Ova kolekcija naglašava besprijekoran izgled, a antički simboli oblikovani u srebru dodaju notu mističnosti.

Kolekciju FLY čine ogrlica, prsten i naušnice, a namijenjena je ženama koje žele očarati svojom osobnošću.

Neodoljiva zlatna kolekcija Q svojom ljepotom osvaja na prvi pogled. Jedinstvena obrada kamena kalcedona omotanog crvenim zlatom odiše romantikom i nježnošću. Dizajnerica Désirée Kolarec je inspiraciju pronašla u nježnosti prirode. Pastelni tonovi i čiste linije ove kolekcije naglašavaju ženstvenost i osjećajnost.

Kolekciju čine prsten, ogrlica i naušnice. Kolekcija u ljubičastoj boji je dostupna u poslovnici Zlatarne Celje u Praškoj 4 u Zagrebu, a u boji nježno zelene je dostupna u Marmontovoj ulici 14 u Splitu.

Posted by on Aug 29 . Filed under Accessories, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010