Trendovi

Active wear trend u uredu? Zašto ne?

Active wear osvojio je modni svijet, a naročito ga vole ljubiteljice fitnessa.  Ovaj modni izričaj popularan je već dvije godine, a svake nove sezone, modne influencerice ponude  još zabavnija styling rješenja.

Tokom dana funkcionira kao ulični sportski look, ali je nosiv i u poneki ured.  U ovom modnom izričaju odjeća sportskog stila kombinira se vrlo smjelo uz visoke potpetice i elegantnije torbice i obrnuto, elegantni odjevni komadi poput čipkaste maxi suknje, spajaju se uz trobojne sportske logo pulovere i bijele sneakersice.

Kad ste u jutarnjoj žurbi i ne znate što odijenuti, a da je istovrmeeno stylish i funkcionalno, athleisure nudi puno dobrih rješenja. Brzinski i funkcionalan outfit čine haljina iz jednobojnog futer pletiva, nekog neutralnog tona, koja djeluje kao maxi pulover, a možete ju kombinirati uz crvene over the knee čizme. Ovaj look odlično nadopunjuju šilterica s logom i kožna torbica manjih dimenzija, kružne ili srcolike forme, u boji čizama.

Ovo je tek jedan od prijedloga, kako u skladu s athleisure trendom, ponijeti sportske forme odjevnih predmeta i iskombinirati ih na stylish način. Donosimo nekoliko prijedloga modnih blogerica, koje su active wear uvrstile u svoje svakodnevne modne kombinacije.

 

Foto: laiamagazine.com, pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa