Inspiracija

Agjamal kolekcija kupaćih kostima za beach party

Vjerojatno je malo tko vjerovao da će se popularna zvijezda regionalnog Big Brother showa, Barbara Šegetin, nakon izlaska iz „velike kuće“, okrenuti promociji ženskog poduzetništva i hrvatskih proizvoda za američko tržište, ali upravo se to dogodilo. Zahvaljujući besprijekornoj liniji, ali i ljepoti, kao i marljivosti i disciplini koju je iskazala tijekom zahtjevnog foto-shootinga, Barbara Šegetin postala je promotorica i nositeljica kampanje dizajnerskog branda Agjamal, kolekcije kupaćih kostima Tropical glow, casual odjeće i večernjih haljina na američkom tržištu, mlade poduzetnice Martine Kuntić, magistrice ekonomije iz Križevaca i vlasnice tvrtke Dimora d.o.o. Kako bi se dočarala pustinja Mojave u kojoj leži Las Vegas, prvi grad u kojem će se „preko bare“ već polovicom kolovoza ove godine promovirati i prodavati beach party kupaći kostimi dizajnirani, ne samo za kupanje, nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom, Barbara Šegetin snimila je cjeloviti photo book za tržište Sjedinjenih Američkih Država u našoj domaćoj „pustinji“ – Đurđevački pijesci.

– Barbara je pozirala u modelima kolekcije pod nazivom Tropical glow koja sadržava 12 posebno dizajniranih kupaćih kostima. Make up je radila Sanja Grbić, a hair style osmislila je Jasna Preradović. Budući da u  Hrvatskoj nema proizvodnje beach party kupaćih kostima za koje sam se ja odlučila, a slično je i na američkom tržištu, sretna sam što mi se otvorila prilika da u kolovozu ovu liniju promoviram s Barbarom Šegetin na američkom tržištu za što sam dobila i zeleno svjetlo potencijalnih investitora – najavila je mlada poduzetnica Martina Kuntić, vlasnica i pokretačica branda Agjamal čiji se kupaći kostimi u promociji Barbare Šegetin već nalaze na hrvatskom tržištu i mogu se naručiti putem socijalnih mreža Facebooka i Instagrama te web shopa na www.agjamal.com , a uskoro će se naći i na tržištu SAD-a.

– Investitori su ocijenili kupaće kostime Agjamal jako seksepilnima, senzualnima, punih blještavila, te pogodnima posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru. U ulozi promotorice takvog stila mojih kupaćih kostima upravo se savršeno snašla Barbara Šegetin, što će sigurno prepoznati i američko tržište – zaključila je Martina.

 Fotografije: PR

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name