Kolumne Text by Durica

Angie’s Toy Story

Napokon se dogodilo! Godinama nisam mogla mirno spavati, a sve u iščekivanju trenutka u kojem će Brangelina ozakoniti svoju simbiozu, odnosno, dana u kojem će Br Angelini nataknuti prsten.

Angelinu Jolie ili volite ili ne volite. Nema sredine. Recimo, kao s janjetinom. Za jedne je ona najveća svjetska zvijezda,  a drugima je pravo utjelovljenje sotone, glavom i bradom. Potonja će skupina svoj nepokolebljivi stav o slavnoj glumici potkrijepiti mnoštvom navoda nečasnih čina i sklonosti koje joj se pripisuju; konzumiranje heroina, mnogobrojni seksualni partneri, i to obaju spolova , prakticiranje sado-mazo seksa, diskutabilan odnos s rođenim bratom, fetišističku strast prema noževima, i još svega i svačega. S druge strane, njeni poklonici će navesti sve ono zaslužno za Angelinin višegodišnji zvjezdani status: ona je žena izvanredne ljepote, veoma talentirana glumica, velika humanitarka angažirana u mnogobrojnim projektima kroz koje pomaže ženama i djeci diljem svijeta, javno je obznanila i promovirala podvrgavanje dvostrukoj mastektomiji radi sprečavanja pojave karcinoma dojke, majka je čak šestero djece, od kojih je troje usvojila.

Baš je to majčinstvo, za divno čudo, etiketirano kao kontroverzno, ali samo zato što je riječ o Angelini. Naime, kako je riječ o ženi koja je radila sve i svašta, kako bi rekle babe, od usvajanja prvog djeteta, preslatkog Maddoxa, javila se sumnja u njene majčinske sposobnosti i namjere. Čak i kad se broj njene djece popeo na šest, nisu se stišali oni zli jezici koji su tvrdili kako je lako imati toliko djece kad ih neprestano čuvaju dadilje te da joj djeca služe samo za isfuravanje i samopromociju. Vjerojatno kao i činjenica da je naučila upravljati avionom.

I sad je opet uzburkala vodu tom vjenčanicom. Na prvi pogled riječ je o klasičnoj dugoj bijeloj haljini s tradicionalnim velom dizajnera Luigija Massija iz Ateliera Versace, no stražnja strana haljine je sve, samo ne klasična; ispunjena je crtežima Brangelinine djece! Glumica je samom haljinom uspjela u očiglednom naumu prezentiranju svog dualizma; elegantne žene i istodobno majke koja je i samim činom vjenčanja na krajnje originalan način odlučila odati počast svojoj mnogobrojnoj djeci.

Iako sam fan Angelininog odjevnog stila, nikako nisam oduševljena idejom dječjih crteža na vjenčanoj haljini; na bilo kojoj drugoj haljini bi mi sigurno izgledali cool jer sam velika poklonica haljina s printovima, no ova me pozadina trenutno asocirala na one vesele, šarene sagove u dječjim sobama. A ti sagovi su šareni, slatki… i nadasve miljama daleko od kraljevskog satena od kojeg je izrađen prednji dio haljine! Jednostavno, ne mogu to „prožvakati“, koliko god samu ideju kao koncept smatram genijalnom.

Što god mislili o tome, a misli se svakojako; od moje prijateljice koja je oduševljena originalnošću halje i uvjerena da se upravo stvara novi trend, do mog kolege s posla koji kaže da uopće ne razmišlja o Anđi, a garant laže, neporecivo je da je ideja krajnje jedinstvena i neponovljiva, baš kao i sama Angie.

U svakom slučaju, od tog se mozaika uradaka Brangelininih potomaka mogu izraditi sasvim zgodni zastori za dječju sobu. Možda Paxovu?

 

Text by Durica

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Interview Text by Durica

Bitemystyle, FunkThePunk & Zoran Aragović!

Uz njegovo se ime na modnoj sceni vežu samo hvalospjevi, a svaka njegova kolekcija izaziva oduševljenje publike i potvrdu kritike.
Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and