Accessories Nakit

Anna Dello Russo dizajnirat će senzacionalnu kolekciju modnih dodataka za H&M

H&M s ponosom najavljuje posebnu suradnju s modnom ikonom i legendarnom Fashion Director Annom Dello Russo. Idol blogosfere čije živopisne modne kombinacije neumorno bilježe modni fotografi i internetom se prenose širom svijeta, Anna Dello Russo dokazala je svoj jedinstveni osjećaj za stil stvarajući posebnu kolekciju modnih dodataka za H&M. Beskompromisno glamurozna, profinjena i razigrana, kolekcija je odraz ukusa Anne Dello Russo kad se radi o ukrašavanju. Bit će dostupna od 4. listopada 2012., na vrhuncu globalne sezone modnih tjedana, u oko 140 storeova širom svijeta. Kolekcija donosi nakit, sunčane naočale, cipele i torbe, nudeći tako H&M-ovim kupcima jedinstvenost po pristupačnoj cijeni. 

“Uzbuđena sam zbog ove suradnje: ovo je prvi put da H&M uključuje Fashion Directora u poseban projekt. Ovo je znak važne evolucije u modi te sam i oduševljena i počašćena što sam odabrana da je predvodim. Željela sam napraviti posebne modne dodatke koje je nemoguće naći. Kao stilistica, znam da su modni dodaci ključni: oni daju osobni pečat svakoj modnoj kombinaciji. S ovim komadima svatko se može zabaviti i pretvoriti običan dan u fantastičan modni dan”, kaže Anna Dello Russo.

“Bilo je izuzetno uzbudljivo uključiti Annu Dello Russo u ovaj projekt, nešto sasvim drukčije od onog što smo dosad radili. Anna ima fantastično oko i izoštren ukus, osim što je istinska modna ikona. Stvorila je ekstravagantnu paletu modnih dodataka koja će uzbuditi H&M-ove kupce i sve zaljubljenike u modu. Kolekcija slavi pretjerivanje, maštu i ukrašavanje”, kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

“Modni manijak”, kako ju je nazvao fotograf Helmut Newton, Anna Dello Russo jedna je od pokretačkih snaga suvremene mode. Nenadmašnog oka, oblikovala je način na koji vidimo današnju modu svojim revolucionarnim radom u časopisu Vogue Italia, gdje je više od dvanaest godina kao Fashion Editor radila s fotografima poput Helmuta Newtona, Michela Comtea, Waltera China, a zatim kao glavna urednica magazina L’Uomo Vogue. Trenutačno u ulozi Fashion Directora at Large i kreativne savjetnice u časopisu Vogue Nippon, Dello Russo je ljubimica modnih blogera, kojima voli ugađati ekstravagancijom i bezbrojnim promjenama modnih kombinacija na tjednima mode u svijetu.

Informacije o Anni Dello Russo: www.annadellorusso.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,