Trendovi

Atraktivna Afro Barbie, nova je modna ikona stila!

Uz revival 80-ih i 90-ih , u modne kolekcije ove sezone,  zabilježili smo i frizure, koje prate spomenuto modno razdoblje, a ove sezone doživljavaju svoju modernu reinterpretaciju.

S aktualnim trendovima, ali i vlastitim stilom, odlično barata splitska dizajnerica Jelena Bošnjak, koja je inspirirana Barbie lookom i aktualnim wild-animal trendom, prezentirala svoj najnoviji look.
Njen najnoviji hit su afro kovrče u blond varijanti, koje susreću  leo i piton printeve u elegantnim formama, a kako bi njen damski izričaj bio što potpuniji, Jelena uz ovu kombinaciju bira nježan accessoire beige tona,  s dodatkom luksuznih zlatnih detalja.

Gdje god se pojavi, atraktivna dizajnerica blista, a svojim stilom privlači puno pažnje. Njeni modni i beauty lookovi su odlično prihvaćeni i nerijetko kopirani pa joj s pravom možemo dodijeliti status splitske modne ikone stila.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa