Marla Modna fotografija Modni dizajneri

”Baddie Mermaid”

Što bi Ariel, morska sirena, nosila u stvarnom životu, na kopnu? Možda bi utjelovila damu fantastičnog svijeta 1830-ih u susretu s Karibima, kao Halle Bailey u Disneyevu filmu “The little mermaid”, a možda bi za svoju morsku avanturu birala i malo drugačiji, suvremeniji look iz novog Marla editorijala.

Vođen vizualizacijom moderne sirene, editorijal “Baddie Mermaid” bogat je materijalima, uzorcima i formama koje su obilježile 90-e godine prošlog stoljeća te postale jedan od vodećih ovosezonskih trendova.

Modna junakinja editorijala “Baddie Mermaid”, na prvi pogled slatkica poput sirene iz filma, a na drugi svestrana, neustrašiva zavodnica, spremna je na sve izazove modernog svijeta.

Odvažno brani svoje stavove, prirodni sex appeal i buntovničku prirodu, obuzdane elegantnim i edgy formama.

Marlina “Baddie Mermaid”ističe svoju izrazitu ženstvenost, ali i moderan pogled na svijet. Voli profinjene forme, ali i dekonstrukciju, ne odričući se tipičnih sirenskih elemenata iz omiljene Andersenove bajke: ribljih ljuskica, školjki i aquarell tonova koji podsjećaju na bogat vodeni svijet.

Topići i haljine iz transparentnih i lurex pletiva, ručno izrađene i obojene končane mreže, glatke, satenske površine i razne dekoracije iz šljokica, poludragog kamenja i školjki, podsjećaju na sireninu pripadnost vodi, dok romantični volani otkrivaju njenu senzualnu stranu i ljubav prema valovima.

Omiljena pjesma joj je”Tajland” Anne Moor, a najdraže mjesto za kontemplaciju i sanjarenje pješčana obala mora, rijeke i jezera.

Kolekcija “Baddie Mermaid” dostupna je na marla.com.hr i instagram@marla.com.hr

Design, styling, makeup: Nives Stepinac Grgurić

Model: Lorena S

Fotografija: Ratko Grgurić

Asistent fotografije: Adam Grgurić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….