Inspiracija

Balkan Art Fashion Event – What inspires your life­­?

Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni natječaj za mlade modne dizajnere i fotografe na temu: “What inspires your life?”. Izabrani autori dobit će priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tijekom studenog u Beogradu. Prijava se sastoji od CV-ja, portfolija sa skicama i foto/video materijalom, kao i sinopsisa u kojemu će dizajner/fotograf predstaviti koncept svog umjetničkog projekta i otkriti što ga je inspiriralo da krene u njegovu realizaciju.

Materijale s naznakom “Za konkurs” slati na sljedeću adresu: office@bafe.rs Za sva dodatna pitanja i nedoumice oko prijave i učešća na manifestaciji možete kontaktirati BAFE tim preko spomenute adrese.

Natječaj je otvoren do 15. listopada. Među hrvatskim dizajnerima koji su do sada izlagali svoje kreacije našli su se Marko Sabo, kao i Me and the Machine.

BAFE definira inspiraciju kao početnu iskru iz koje nastaje umjetničko djelo ili ideja koja će jednog dana biti ostvarena. Pokažite što je vaša inspiracija i pomozite nam da dokažemo da moda može biti umjetnost.

Balkan Art Fashion Event je modna manifestacija čija je svrha upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih stvaralaca iz Srbije i okolnih država. Posebnu pažnju BAFE posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odijevanje ne shvaćaju kao samo jednu od grana industrije, već i kao svojevrstan umjetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.

Više informacija potražite na novoj BAFE stranici

Kontakt osoba: Matija Mišić, 064/2978258

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name