Inspiracija

Balmain za H&M

Za sve ljubitelje modnog imena Balmain, koji su potajno priželjkivali nešto pristupačnije cijene modnih proizvoda, stiže radosna vijest: H&M s ponosom najavljuje jesensku suradnju upravo s pariškom modnom kućom Balmain.
Pod kreativnom palicom mladog Oliviera Roustinga, modna kuća Balmain izrasla je u globalni fenomen a sinoć su se Roustingove prijateljice Kendall Jenner i Jourdan Dunn premijerno prošetale crvenim tepihom na svečanosti Billboard nagrada, predstavivši prve artikle iz najavljene kolekcije.

“Želim se obraćati svojoj generaciji: to mi je kao dizajneru glavni cilj. H&M mi pruža jedinstvenu priliku da sve njih upoznam sa svijetom Balmaina, ponudim im komadić sna i pokrenem globalni #HMBalmaniation: pokret zajedništva, pokretan hashtagom. Suradnja mi je bila posve prirodna: H&M je brend s kojim se svi povezuju. Poziva na jedinstvo, a upravo je to moj cilj”, rekao je Olivier Rousting.
U H&M-u naglašavaju važnost povezanosti Balmaina sa svijetom showbusinessa i industrijom zabave.

“Uzbuđeni smo što će kuća Balmain gostovati u H&M-u i stvoriti istinski asimilirajući doživljaj za sve. Balmain posjeduje jedinstven stil koji čini mješavina modnog duha i uličnog stava, a istodobno je raskošan i izravan, senzualan i energičan. Isto je tako usko povezan s filmskim i glazbenim svijetom, što mu daje dodatni element iznenađenja”, rekla je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Kolekcija stiže 5. studenog u 250 prodavaonica širom svijeta i online, a uključivat će odjeću i modne dodatke za žene i muškarce.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name