Inspiracija

BARBA: Džepno izdanje

Venera, kalendar, sat, knjiga … od sada i džepni Barba. Toliko toga asocira na šarmantne i dopadljive sitnice da smo neočekivano zamotali Barbu u distinktivne džepne rupčiće s kojima će se bradonje potvrditi kao družba naočitih i galantnih boema.
Džepni rupčići imaju definitivno puno toga za dodati
. Oni su luksuzni ponos kojim se ističete iz gomile, a učinit će vašu modnu twist ekspresiju za klasu više, ilustrirajući eleganciju i profinjenost. U kolekciji Barba džepnih rupčića skrivaju se tako neobični dizajnerski obrasci i šarolikost boja čime ćete privući pozornost u svečanoj ili manje formalnoj atmosferi.

Ručno rađeni Barba džepni rupčići su napravljeni od svile, viskoze i pamuka s originalno šivanim završnim rubom, u kontrastnim bojama. Apsolutno se svojim dizajnom uklapaju u različite modne priče bilo da njegujete gospodski stil, sportski look ili naginjete pomalo punkerskom ili pak vintage izražavanju.

„Džepni rupčići su mali dio velike puzzle slike, naoko lijep privjesak ili kreativna spajalica koji svoju puninu ostvaruje u svakoj fashion prilici“ – rekao je Dalibor Jakus, osnivač branda BARBA. Stoga je pred fotoaparatom modnog fotografa Zvonimira Ferine, model Željko Varga dočarao istančanost Barbinog džepnog izdanja poigravajući se stereotipovima ovog muškog modnog dodatka prikazujući kako rupčići stanu u svaki džep, mali ili veliki, skriven ili jednostavno umetnut kao znak kreativnog stava.

 

Kolekcija BARBA džepnih rupčića je limitirana, a možete je nabaviti narudžbom na službenoj Facebook stranici branda

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name