Trendovi

Basic za stylish dnevni look: Blazer iz baršuna

https://www.instagram.com/p/Bcknwk4AqbS

Na modnom termometru, klasični blazer iz finog baršuna, nije rezerviran samo za večernje izlaske i svečane prigode, već se nosi i kao dio dnevnog stylinga.

 

https://www.instagram.com/p/Bd945H9BE7S

Njegov stylish faktor raste ispravnim izborom ostale garderobe. Odlično i vrlo stylish djeluje kombinacija blazera iz baršuna bordo boje i beige bluze, hlača užih nogavica i cut out pump gležnjača s visokom petom.Od modnih detalja, ovoj kombinaciji lijepo pristaje šarmantna marama s točkicama, mala torbica s poklopcem i dugim remenom.

 

https://www.instagram.com/p/BcGrCyxHSXF

Još više stylish djeluje kombinacija dolčevite i svilenog tank topa, destroyed jeansa, uz baršunasti blazer sivog tona. Outfit dopunjuju vrećasta torba cvjetnog uzorka i sock boots.

 

https://www.instagram.com/p/BeIzr_XFKZ4

 

https://www.instagram.com/p/Bd5WP-oH_Oc

Blazer iz baršuna može se iskoristiti i za sporty styling. Birajte onaj s metalnom dugmadi i kombinirajte ga s košuljom prugastog uzorka, puloverom svjetlijeg tona i suknjom zvonaste forme, geometrijskog uzorka ili kombinacije dvaju geometrijskih uzoraka. Outfit zaokružite sneakersicama s detaljem u boji i četvrtastom torbom grafičkog printa.

 

https://www.instagram.com/p/Bd4AebyBbjw

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa