Kozmetika

Beauty trikovi zvijezda

Sjajna kosa i koža, savršen make – up, zanosne obline zvijezde mogu zahvaliti genetici, strogom režimu prehrane i redovitoj vježbi no imaju i svoje tajne uljepšavanja, i one pribjegavaju trikovima da bi izgledale vrhunski. Duboki dekolte i preplanula put – Petra Nemcova blista u ovakvom izdanju i ljeti i zimi, zahvaljujući sredstvima za samotamnjenje.

Nicole Kidman svoju blijedu put njeguje hidratantnim losionom i kremom s visokim zaštitnim faktorom. Jennifer Lopez svoju put njeguje hidratantnom formulom za zlaćani ton kože a Eva Longoria utrljava laneno ulje u trepavice.

Sandra Bullock na jagodice nanosi obilan sloj bronzera a Penelope Cruz svoje senzualne usne voli naglasiti crvenim ružem. Heidi Klum duž ruba trepavica na gornjim kapcima povlači liniju olovkom u boji antracita a uz rub donjih kapaka koristi kajal maslinaste boje.

Želite li još savjeta?

Foto: santabanta.com, armenianweekly.com

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak