Music

Beyonce kreira odjeću za trudnice?!

Slavna pjevačica dala je intervju za Harper’s Bazaar , izdanje November 2011, koji stiže u prodaju 25. listopada. U njemu je između ostalog otkrila i da će svojoj modnoj marki House of Dereon dodati odjeću za trudnice.
” Sve što sad gledam je zavodljiva odjeća za trudnice, to mi je tako uzbudljivo! Volim otkrivati modele koji su edgy i sexy čak i u trudnoći, a meke tkanine koje lijepo padaju su uvijek zavodljive.”

Harpersu je otkrila i da je dugo razmišljala koju će haljinu obući na dan kad će javnosti objaviti vijest o trudnoći. Šuškalo se da je birala između 70 haljina kako bi na  kraju odabrala Lanvinovu narančastu.
Beyonce na to kaže:
” Puno sam razmišljala kako to učiniti, jer mi je to vrlo važna vijest koju sam htjela priopćiti sama, bila sam vrlo nervozna i nisam htjela da to bude glupa slika ili trač koji prekida vijesti, pa sam odlučila samo ponosno  pokazati trbuh. Mislim da je to bilo jače i da se vidjela ljubav.”

Izvor: millionlooks.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija Music Stil

New style icon: Olly Murs

His cool highstreet look with his cheeky personality made him a forerunner. His look is individual and quirky but he
Inspiracija Music Stil

Who wants to be the only girl in the world?

Backstage Dolce&Gabbana. Mladi, sexy muški modeli pripremaju se za catwalk. Odbrojavaju se minute. Pitali su ih: Who wants to feel