Trendovi

Bijela voli kontraste s jakim bojama

https://www.instagram.com/p/BohGPjwCOQd

Bijelo je mnogim ženama omiljena ljetna boja, a u kombinaciji s raznim tonovima drugih boja, djeluje jako stylish. Pamučna haljina sportske forme, s rasporkom, preklopom ili asimetrijom na prednjici, traži jednostavnije forme accessoirea i vedre boje.
Haljini iz pamuka, takve forme, dobro pristaje accessoire iz umjetnih materijala, poput ravnih, pink sandala s remenčićima, naočala pink tona i žućkastih stakala te sportski, digitalni sat pink tona. Želite li takvom stylingu dodati i nešto nakita za luksuzniji dojam, neka to bude onaj zlatnog tona, koji će dobro pristajati uz preplanuli ten, npr manje naušnice u formi školjke i trendovski ceker zlaćanog tona.

https://www.instagram.com/p/BnotvlunRaM

Pletene torbe The Bare Sea divno pristaju uz ljetni look u bijelom. Asimetričnoj i haljini sportske forme divno će pristajati pink modni dodaci poput sata, sunčanih naočala, ravnih Greek sandala. Igrajte se formama i uzorcima, uskladite ritam s torbe i naušnica, linije, tonove i vrstu materijala sandala, naočala i sata.

https://www.instagram.com/p/BxE1e51hmIm

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa