Trendovi

Bijeli jeans – izvrstan basic hladnog i prijelaznog razdoblja

Iako je zima kalendarski završila, još uvijek ponegdje iznenadi niskim temperaturama, svježinom i padalinama. Ako ste svoj ormar napunili na zimskim sniženjima i želite isprobati nekonvencionalne kombinacije svijetlih boja, prijelazno razdoblje prema proljetnim uvjetima, pravo je vrijeme za tu aktivnost.

Trend bijelog jeansa osvojio je svjetske metropole, a influencerice i razne poznate osobe rado ga nose i u hladnom periodu godine. Ranije se bijeli jeans smatrao isključivo ljetnim komadom i bio je rijetko viđen zimi, baš kao i ljetno voće, no svjetski poznati dizajneri iznenada su mu dali puno više prostora na pistama. Čini se da mu više nisu mogli odolijevati pa je postao sastavni dio zimskih kolekcija. Svoje mjesto  našao je na pistama Isabel Marant, Diora, Balmaina, Brandona Maxwella i drugih slavnih modnih imena.
U svakodnevnom životu, mnoge žene i dalje ne znaju što s njim u hladnom i vlažnom periodu godine, a u slučaju punije figure, radije ga izbjegavaju.
Da je bijeli jeans itekako nosiv i prilagodljiv basic, dokazuju mnoga stilistička rješenja.

Najbolje i najnosivije izgleda kad ležerno  prekriva distressed boyfriend jeans ili onaj povišenog struka, širih nogavica, u stilu 80-ih, kakav predlaže Isabel Marant.

Uz ležerno krojene bijele hlače, odlično izgledaju oversized puloveri i bluze s volanima. Vrlo zimski, svježe, djeluje all white look s bijelom jaknom i krem puloverom naglašenih rukava te gležnjačama šampanj nijanse.

It accessoire uz bijeli jeans: remen  smeđe ili sive nijanse s upečatljivom kopčom. Crno remenje na bijelom jeansu djeluje teško, premasivno no ukoliko ga ipak želite nositi, uparite ga sa crnim gležnjačama ili manjom crnom torbicom. Na taj način postići ćete ravnotežu.

Fotografije pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa