Fashion report Inspiracija

Bili smo na… Run the World reviji

Dana 16.5. održana je u Rijeci modna revija RUN THE WORLD, povodom druge godišnjice Caffe bara Stop, u organizaciji Kristine Jezernik.

“Muškarci pokreću svijet a žene pokreću muškarce” – citat je koji je bio inspiracija modne revije. Moć žene nema granica. U tu čast svoje  kreacije  predstavili su:  Atelier Sally by Đana Ravlić i modni dvojac Egzor kojeg čine Nikolina Petrušić i Vesna Kuiš. Za originalan make up, u kojemu su prevladavale trendy boje  pobrinule su se poznate riječke vizažistice Iva Berišić i Boba Dubaić. Frizure,  visoke repove omotane trakom potpisuje frizerski studio Anais.

Modne kreacije upotpunio je unikatni nakit by Marel. Modeli koji su prezentirali radove make up artistica, dizajnera i frizera su : Mia Mašić, Iva Dubrović, Sanja Bušić, Selma Selimović, Martina Pajtl. Senzacionalnu modnu večer začinile su gošće večeri, Prve Riječke mažoretkinje, sa vatrenim štapovima, blizanke Matea i Damijana Krisković.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Fashion report

We like…Hugo Boss Orange Fall 2010

Model kvartet Noot Seear, Boyd Holbrook, Anne Vyalitsyna i Mihaly Sepreny u kampanji Boss Orange Fall 2010! Vesela skupina zaljubljenih
Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da