Inspiracija

Blagdanska ekstravagancija, u interpretaciji prezgodne Jelene Bošnjak, donosi duh modnih devedesetih!

Pripreme za nastup na “World beauty congress 2019.“ koji će se održati u prvoj polovici veljače iduće godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, za Jelenu Bošnjak, našu dizajnericu – predstavnicu,  u punom su jeku.
U pauzama od posla i blagdanskom periodu, Jelena nalazi vremena za druženja s dragim prijateljima, šetnje u atraktivnim zimskim stylinzima, a ovaj put pažnju nam je privukla tamnom stylish kombinacijom, koja spaja nekoliko trendovskih elemenata.

Ekstravagantan spoj krznenog kaputa na vezanje, kožne kape ukrašene krupnim perlama i biker čizama, pravo je osvježenje u moru predvidivih zimskih stylinga, kakve često viđamo na našim ulicama. Mekoću i šarm ovom snažnom, ali ženstvenom outfitu, inspiriranom devedesetima, daju slap plave kose i nježan make up.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name