Accessories Nakit

Boje i oblici dominiraju novim kolekcijama Zlatarne Celje

Kolekcija O i kolekcija Aurora nose potpis slovenske dizajnerice nakita Olge Košice i odaju počast prirodi i bezvremenskom obnavljanju

Zlatarna Celje proljetnu sezonu ove godine otvara dvjema kolekcijama koje su inspirirane neprestanim krugom života i prirode, ali i bojama koje označavaju životnu energiju i radost, hladnoću zime koja se povlači i toplinu proljeća koje dolazi. Kolekcije Aurora i »O« prate i svjetske modne trendove koji za nakit ove sezone predlažu boje i izražajne oblike pune simbolike.

 

Lencia kolekcija Aurora izrađena je od srebra i Swarovski kristala, a nastala je inspirirana bojama jedne od najljepših prirodnih pojava – Aurorom Borealis, ali i mističnom ljepotom božice zore Aurore. Boje kristala se prelijevaju i poigravaju na granici toplog i hladnog, proljeća i zime. Kolekciju je moguće kombinirati s različitim bojama odjeće, ali i uz minimalističke odjevne komade uz koje će kolekcija Aurora biti u prvom planu. U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

Kolekcija jednostavnog naziva »O«, nastala je inspirirana simbolima vječnosti i bezvremenosti koje je dizajnerica spretno prenijela u zapaženu i elegantnu Lencia kolekciju.

Izrađena od srebra vrhunske kvalitete kolekcija »O« zaokružit će stil ovoga proljeća, a zbog svog bezvremenskog dizajna i u nadolazećim modnim sezonama. Obje kolekcije potpisuje dizajnerica Olga Košica.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,