Accessories Nakit

Break Time Nautical kolekcija nakita napokon stiže u Zagreb


Nakon što su ove jedinstvene narukvice zaludile Splićane i Splićanke, Break Time Nautical stiže i u Zagreb i to za vrijeme trajanja 25. Međunarodnog sajma nautike na Zagrebačkom Velesajmu od 17. – 21. 02. 2016 uz sajamski popust na sve izložene modele.

Iako se na hrvatskom tržištu u posljednjih nekoliko mjeseci pojavilo nekoliko sličnih proizvoda, samo je jedan original koji je prepoznatljiv po vrhunskim materijalima i gotovo beskrajnoj paleti boja u kojima možete naći narukvice i privjeske iz kolekcija Split, Trogir, Dubrovnik i Zadar.

Ako kombinacija boja koju želite nije trenutno dostupna, Mirela i Ionuts, bračni par koji stoji iza ove prekrasne priče, izradit će ih i dostaviti u roku od 48 sati.

Priča o Break Time nakitu započela je prije nešto više od godinu dana kada su Mirela Rus i Ionut Copiou odlučili svoju uspješnu građevinsku tvrtku u Rumunjskoj zamijeniti izradom linije nakita koja je u cijelosti inspirirana Hrvatskom i njenim ljepotama. Svoju ljubav prema našoj zemlji okrunili su i preseljenjem u Split i otvaranjem vlastite trgovine nakitom u prosincu 2015.

Osim u splitskoj trgovini. Break Time Nautical kolekcija dostupna je i u njhovoj web-trgovini na www.nautical-bracelets.com, Amazonu i Etsy-u, a kupcima iz Hrvatske svi proizvodi dostupni su po istim cijenama kao i u Splitskoj trgovini. U tijeku je i posebna kampanja za Valentinovo tijekom koje možete naručiti narukvice za nju i njega po promotivnim cijenama.

Posjetite ih na Zagrebačkom velesajmu na štandu 14, Paviljon 9 uz 25-40% popusta na cijelu kolekciju.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,