Trendovi

Brzi modni spoj s visokim stylish efektom

https://www.instagram.com/p/BtaXqqAHyym

Kad ste u nedoumici, što odijenuti u velikoj žurbi, pomaže modni spoj koji izgleda atraktivno i nosi visoki stylish efekt. Tzv. volumen bluza i high waist jeans čine sjajnu modnu formulu, nsoivu u raznim prigodama. Perfektan partner za aktualne bluze kariranog uzorka, s puno volumena u području rukava i ramena je jeans visokog struka, koji dodatno naglašava uski, blistavi remen. Visoki kroj jeansa prikriva eventualne nedostatke figure i ukroćuje napuhanu formu bluze, a njegova ležernost ženstvenoj bluzi daje cool faktor. Nemate li takvu bluzu, umjesto nje možete upotrijebiti haljinu sličnog kroja, kao što je to učinila stilistica Thora Valdimars.

Osim uz jeans povišenog struka s used efektom, volumen bluze i puloveri, s puf rukavima, odlično se slažu s hlačama iz mješavina vlakana ili vunenih tkanina. Ove jeseni nose se ton u ton.

https://www.instagram.com/p/B2n9H86gwU5

Kad je riječ o bluzama s puno volumena na prednjici i rukavima, može i obrnuto: umjesto jeans hlača used efekta i karirane volumen bluze, isprobajte spoj jeans volumen bluze i kariranih hlača povišenog struka.

https://www.instagram.com/p/ByFhGDOCVve

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa