Trendovi

Bucket bag – za žene kojima je spontanost drugo ime

https://www.instagram.com/p/Br2zaGpjLbx

Ako ste pred nabavkom nekog od ovosezonskih modela torbi, trebali biste se voditi svojom osobnošću, a ne samo njihovim izgledom.
Bucket bag udovoljava zahtjevima moderne žene, koja iznad svega voli spontanost i jednostavnost. Torba – vreća, koja ima podesivi remen i dovoljno prostora za sve bitne sitnice, odlično će se slagati sa stylinzima inspiriranima sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, a birate li pritom boju konjaka ili animal uzorak, osvježit će elegantne, stroge poslovne outfite i dati im dašak avanture.

Na tržištu je zastupljeno puno zanimljivih modela, među kojima se ističu oni s monogramom by Louis Vuitton i Gucci te modeli by Chloe, s proštepanom površinom i krupnim metalnim ringovima.
Za ljubiteljice jednostavnih formi i artističkih detalja, poput čvora sa tradicionalne japanske haljine, Acne Studios je osmislio  Musubi bucket bag, iz meke kože zemljanog tona, a ljubiteljice boho stila zavoljet će Michalsky Rosie iz bijele kože, s dodatkom maxi resa.

https://www.instagram.com/p/BiKFTughuOC

Mansur Gavriel nudi elegantne modele pastelnih i crvenih tonova, prepoznatljive tunel forme i dugih kožnih vrpci za vezanje, a sličan, no četiri puta jeftiniji model bucket torbe s uzicom, ponudila je kuća Mango.

https://www.instagram.com/p/Br3JqrkjlOo

https://www.instagram.com/p/Brpx5g4jvSE

https://www.instagram.com/p/BkkHB7_ly1c

https://www.instagram.com/p/Bj5Nfo1h5vn

https://www.instagram.com/p/BldgoC3jXba

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa