Inspiracija

Čestitke našoj Marini na diplomi!

Kažu, tko neprestano radi na sebi i uči, mentalno ne stari. Takva je osoba duhom uvijek mlada! U to smo se već više puta uvjerili, a ovaj put oduševila nas je i isto potvrdila Marina Đarmati, naša suradnica, draga prijateljica i urednica Adria Daily magazina za Hrvatsku.

Posljednjih mjeseci marljivo je radila pripremajući neke nove projekte, a jedan od njih bio je pohađanje jednogodišnjeg usavršavanja u Poslovnom učilištu Experta.

“Učenje i ulaganje u sebe je najljepši dar koji si možemo priuštiti. Entuzijazam i hrabrost uvijek rezultiraju korakom naprijed, a sve je krenulo od mog bloga, ubrzo i kolumne za vaš portal, nakon čega su uslijedile i druge suradnje, izložbe fotografija… A sad sam obranila diplomski rad pod mentorstvom prof. Dunje Lakuš i stekla zvanje menadžerice za odnose s javnošću”, kaže Marina na upit, kako se odlučila za usavršavanje u Experti.

“Obrazovanje u Experti jedan je novi putokaz kojem se jako veselim. Svako znanje čini nas sposobnijim i kvalificiranijim za neku ulogu, u kojoj ćemo prije svega biti sretni i svoji. Svijet čeka sve one znatiželjnog pogleda, sve one uporne, vrijedne, pozitivne, bolje verzije samih sebe iz dana u dan.”

Čestitke našoj Marini na novom zvanju i puno uspjeha na novim projektima!

Fotografija: Martina Bošković Ribarić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name