Inspiracija

Četiri godine divnog prijateljstva i suradnje!

Povodom četiri godine divnog prijateljstva i izvrsne poslovne suradnje, mlade fotografkinje Marine Đarmati i naših web magazina, podsjetili smo se na početke druženja i Marinine karijere u modnom i fotografskom svijetu. Upoznali smo Marinu putem njenog bloga a ubrzo i “face to face” te zajedno ostvarili puno divnih modnih projekata.

Veseli nas njena zahvala, na četiri godine divnog prijateljstva, u kojoj navodi i kako smo joj upravo mi, vlasnici marla-design.com i whattafashion.com, prvi otvorili  vrata modnog svijeta, prepoznali njenu kvalitetu u pisanom obliku, dajući joj prostor za vlastitu kolumnu, što ju je odvažilo da krene dalje, osvijesti i usavrši svoje talente i okuša se u fotografskom području.

Iza uvijek nasmiješene Marine je danas jedna samostalna izložba, desetak grupnih, od kojih se posebno ističu međunarodna i ona održana u metropoli. Nedavno je sudjelovala na Rovinj Photodaysima, najvećem regionalnom festivalu fotografije gdje se predstavila s najboljim radovima. Ima fotografsku diplomu na koju je jako ponosna a danas surađuje i sa mnogim portalima u našoj zemlji.

Uz to sve Marina se i dalje usavršava i rado pozira u Marla kreacijama, koje su dio njene privatne modne zbirke.

Svim čitateljima i ljubiteljima naših sadržaja, želimo duboka prijateljstva nalik ovome, koja će ih oplemeniti i osnažiti na njihovom putu, da postanu najbolja verzija sebe!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name