Kozmetika

CHANEL otvorio svoja vrata na novoj adresi!

lnspiriran načelima Kuće CHANEL, ovaj suvremeno dizajnirani prostor klijente poziva u svijet CHANEL mirisa i ljepote, kako bi mogli upoznati nasljeđe i stručno znanje branda.

CHANEL otkriva svoj novi prostor mirisa i ljepote u parfumeriji MARTIMEX, u samom središtu Zagreba, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Na 50-ak četvornih metara, ovaj prodajni prostor osmišljen je tako da kupcima ponudi ekskluzivno okruženje u kojem će doživjeti svijet CHANEL mirisa, makeupa i njege kože na jedan inovativan način. Kupcima će se ponuditi ultimativni doživljaj luksuza, a na usluzi će im biti specijalizirani tim stručnjaka za mirise, vizažista i savjetnika za ljepotu.

Na ovom će se mjestu također naći Les EXCLUSIFS DE CHANEL, uključujući i “1932″, najnoviji dodatak ovoj kolekciji od sada 14 ekskluzivnih mirisa. Ovaj elegantni miris koji je kreirao Jacques Polge, glavni parfumer Kuće CHANEL, odaje počast prvoj kolekciji dijamantnog nakita što ga je kreirala Mademoiselle Chanel 1932. godine.

Novi prostor ne samo da će istaknuti jedinstvenu povijest mirisa ovog branda i ponuditi nenadmašnu uslugu, nego će biti također i pozornica za posebna mirisna događanja, animacije te gostujuće predavače, postojano se razvijajući kako bi klijentima pružio dinamični uvid u svijet CHANEL mirisa.

OLFAKTIVNI BAR – u novom prostoru posebno se ističe olfaktivni bar koji je razvio parfumer Kuće CHANEL Christopher Sheldrake, šef Istraživanja i razvoja, u suradnji sa CHANEL Laboratorijem mirisa. Koristeći inovativni sustav keramičkih blottera (pločica), stol sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar CHANEL parfumerije, Klijentima će stručnjaci za mirise na licu mjesta ponuditi interaktivni olfaktivni uvid u široku ponudu mirisa Kuće CHANEL.

MAKEUP I NJEGA KOŽE –  područje posvećeno makeupu i njezi kože kupcima nudi luksuzno okruženje za upoznavanje s kozrnetičkim proizvodima uz pomoć dva CHANEL stručnjaka za ljepotu. U prostoru će svakodnevno biti prisutan CHANEL vizažist da dočeka svaku ženu i posveti joj svoje stručno znanje i vrijeme, kako bi je učinio još ljepšom. Odjel posvećen njezi kože klijenticama omogućuje da otkriju CHANELpaletu proizvoda za njegu kože sa stručnjakom koji će dijagnosticirati njihove individualne potrebe.

foto: M Corner, Maja Riznić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak