Trendovi

Čipka u dnevnom stylingu

https://www.instagram.com/p/BYfq98xgCR0

Svila i čipka, pliš i čipka, u crnoj boji, odavno nisu rezervirani samo za večernje stylinge. U dnevnim kombinacijama ovi izuzetno ženstveni spojevi, ravnopravno sudjeluju u  modnom izričaju, dajući mu željeni girly vibe. Često su viđeni u streetstyleu, na modnim fotografijama, u raznim editorijalima, ali u svakodnevnom životu pripazite na njihovu namjenu.

Želite li više casual i cool look, pomiješajte ove materijale sa kariranim uzorkom, poput Prince de Gales i edgy nakitom, a elegantan dojam ostavit ćete s cvjetnom haljinom, ispod koje proviruje malo čipke.

Povrh bodyja iz elastične čipke, tokom jesenskih i zimskih dana, možete nositi ljetne topiće s tankim bretelicama i slip haljine s dodacima druge vrste čipke. Slojevitost možete primijeniti i na nekim drugim formama ljetnih haljina, ali pripazite u kojim prigodama nosite ove kombinacije.
Spoj prozirnih čipkanih bodyja i baršunastih materijala, svile i fine čipke, nije za svaki posao i ured, niti predavanja jer može poslati krivu informaciju.
Prigodan je za kreativna i umjetnička zanimanja, izlaske i druženja  s prijateljima.

https://www.instagram.com/p/BYqeWR1nDcx

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa