Trendovi

Čokoladna, downtown brown, karamel…Koja je vaša nijansa smeđe?

Ako ste do sada izbjegavali smeđe nijanse, ove jeseni ćete ih teško zaobići. U kasno ljeto i početkom jeseni nastavlja se trend smeđe boje.

Raspon popularnih nijansi je velik, od čokoladne do karamel, koje najviše dolaze do izražaja na sjajnim površinama kožnih i satenskih odjevnih predmeta.

Jedna od najpopularnijih nijansi, tzv. downtown brown, osvojila je srca mnogih dizajnera i ušuljala se u njihove kolekcije. Opisuju je kao “a metropolitan brown with a bit of swagger.”
Udobnost i preciznost definiraju duh Loro Piana kolekcije, obojene u popularnu smeđu nijansu koja podcrtava otmjenost i djeluje toplo umirujuće.

Bogata, tamna smeđa nijansa, inspirirala je i 16Arlington te u kolekciji dolazi u formi odijela i hlača, pomiješana s tomato nijansom. Roksanda nudi neočekivani spoj smeđe i pink, kao dašak topline i dopamina koji najviše treba za jesenskih hladnih i tmurnih dana.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa