Trendovi

Cool i stylish modna formula za kišne dane


Omiljena kapa indie bandova, zdepastog, boxy oblika, bila je vrlo popularna 90-ih, a ove sezone se opet u velikom stilu vraća na ulice i to najčešće u kombinaciji s balonerom. Iako su instagram feedovi još od proljeća puni prijedloga kako kombinirati bucket hat, među najpraktičnijim i najodraslijim modnim rješenjima je upravo spoj s balonerom beige i pješčanog tona.

Želite li biti primijećeni, birajte bucket hat intenzivne boje, najbolje crvene, s uzorkom. Želite li nešto umjereniji look, dobro će doći bucket hat od samta neutralnog tona.
Influencerica Erika Boldrin primijećena je u beige baloneru koji je iskombinirala s narančastocrvenom majicom, svijetloplavim jeansom, bijelim sneakersicama i crvenim bucket hatom. Ovaj kontrast boja je tako cool i stylish, a ležerni bucket hat kao bitan modni detalj donosi trendy faktor u klasičnu trench formu.

Looku Emilie Clarke, koji dobro funkcionira na kiši ( pod uvjetom da baloner nije predug i da su gležnjače ugodne, šire i stabilnije pete),nedostaje još samo bucket šešir.

https://www.instagram.com/p/B4USao4BSMs

 

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa