Trendovi

“Couture coats” su idealni ogrtači za prijelazno razdoblje

https://www.instagram.com/p/B2j8nA3hDjo

Zima kalendarski još uvijek traje, no sudeći po dnevnim temperaturama, približavamo se proljeću. Ovo je idealno razdoblje za laganije kapute i ogrtače s uzorcima, među kojima najviše pažnje privlače cvjetni. Malo je onih, kojima se na promjenjivim zimskim temperaturama da promišljati atraktivan styling.

Najčešće odabiremo odjeću koja ugodno grije i ne marimo previše za njen vanjski dojam. Tek ispod nje nosimo zanimljivu odjeću s uzorcima. Svjesni toga, u Dries Van Notenu su osmislili kapute floralnog uzorka, tzv. couture coats, koji podsjećaju na ugodu doma i toplih prostorija, a ponegdje i na luksuznu posteljinu. Razigrani kolorit na tamnoj podlozi toliko je impresivan eye catcher da ne može proći neprimijećeno na ulici. Biste li ga nosili?

Ekstravagancija, luksuz, ombre look s dodatkom lurexa u modelu couture ogrtača by Pamella Roland.

https://www.instagram.com/p/B7EoI-xhkyu

Ogrtači i kaputi Moncler Genius & Simone Rocha, Maie, Sea, Salvatore Ferragamo, donose ekstravaganciju i akciju u najjednostavnije stylinge, zahvaljujuć upadljivim printevima i formama.

Couture coats, koji djeluju poput posteljine u pokretu, udobni su, nevjerojatno dopadljivi, upadljivi bojama i formom. Kombinacija s hoodijem je stilski pogodak.

Kako se približavamo proljeću, ogrtači postaju sve laganiji, i kraći, ali uzorci i tema couture coata ostaju i dalje IN.

https://www.instagram.com/p/BuOlEDcgLY_

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa