Trendovi

Crvena je strast, važnost, pažnja, ljubav, toplina i akcija

https://www.instagram.com/p/BageErXDncc

Približava se Valentinovo, Dan zaljubljenih i svih koji slave ljubav. U kakvom outfitu ćete na taj dan blistati pred voljenom osobom? Valentinovo nije bez razloga obojeno u crveno. Za taj poseban dan u godini biraju se crveni odjevni predmeti jer crvena je  istovremeno boja strasti i akcije, svečanosti i luksuza. Ona boji tepihe svjetskih premijera i raznih evenata. Klasična je i snažna, naglašava i slavi moćnu osobnost.  Poručuje da je važna i traži pažnju gdje god se pojavi. Crvena je boja ljubavi jer srca su crvena, a rumeni obrazi upućuju na dobro zdravlje i vedrinu.

Ova boja, koja na tržište dolazi u širokoj paleti nijansi, od bljedunjave do duboke nijanse burgundca, prisutna je i u interijerima, a na Valentinovo svoj dom možete ukrasiti crvenim ružama, svijećama ili nekim drugim detaljem u ovoj boji. Benjamin Moore je crvenu proglasio jednom od trendovskih boja 2018. a kako bi vaš dom tokom čitave godine zadržao toplinu, vedrinu, akciju i strast, prostor možete oplemeniti crvenim namještajem, poput stolice Charla Dining Chair, posteljinom u crvenim tonovima ili zidom u crvenoj boji.

https://www.instagram.com/p/BZJsDtHFby2

https://www.instagram.com/p/BYJZ3iVj5UU

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa