Inspiracija

Crveno za najdražu slavljenicu

Nekad je bila vrijedna blogerica i vjeran fan whattafashion.com, a onda je dobila priliku pisati za nas i to tako dobro da su joj se otvorila i druga vrata. Danas, osim što je freelance fotografkinja, koja iza sebe ima veliki broj uspješnih izložbi, urednica je Adria Daily Magazina za Hrvatsku.  Tekstovi su joj i dalje meki, topli, zanimljivi, puni ljubavi, baš kao što je ona sama. Marina Đarmati naša je suradnica i dobra prijateljica, koja danas slavi rođendan.
Od sveg srca joj čestitamo njen dan i želimo puno sreće i dalje, u životu i radu, a znatiželjni kakvi jesmo, pitali smo ima li još kakvih novosti, osim rođendanskog slavlja.

“Prije sam bila sklona najavljivati planove i suradnje, no neka rezultat kad osvane govori za sebe ”, odgovorila je tajnovito i obećala da ćemo prvi, kad dođe vrijeme za to, saznati sve novosti.

Frizura: Ivona Mušnjak
Make up: Vanja Mraković
Ogrlica: Iva Večerina
Tunika: Anita Pokrivač
Foto: Martina Bošković Ribarić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name