Inspiracija

Cvijeće kao dio lifestylea: Blooming.hr

Svježi, zapanjujući cvjetni aranžmani i buketi koji odgovaraju svakom trenutku, s besplatnom dostavom u Zagrebu isti dan? O da! Jedna od vodećih zagrebačkih online cvjećarnica ima jednostavan, brz webshop i sigurno plaćanje. Kada smo prvi put ugledali savršeno cvijeće u predivnoj ambalaži, koje je stiglo s adrese blooming.hr, zaljubili smo se na prvi pogled. Od tada, Blooming je naša omiljena destinacija, kad je u pitanju darivanje sebe i voljenih osoba, a sviđa nam se i što prvi u Hrvatskoj nudi dostavu rezanog cvijeća na bunt (5/10/25 stabiljki) po povoljnim cijenama. To je izvrsno rješenje za sve koji vole cvijeće, ali ipak nisu obožavatelji buketa ili većih cvjetnih aranžmana, Na taj način je dekorativni dio u potpunosti prepušten Vašoj mašti.

Blooming na engleskom znači cvjetanje te je naš brand poznat po tome što dostavljamo cvijeće u pupoljcima, kako bi što duže trajalo u toplini Vašeg doma.“, otkrili su nam u ovoj divnoj cvjećarni, koja je povodom Valentinova čitateljima whattafashion.com i svojim fanovima, pripremila giveaway. U njemu možete osvojiti zumbul u dekorativnom kavezu, koji će biti predivan dodatak Vašem domu.

Zumbul u kavezu je odlična dekoracija za svaki dom. Porijeklo zumbula (lat. Hyacinthus) je južno-zapadna Azija, a dolazi u Europu već u 16 stoljeću. Postoje dvije vrste zumbula: rimski zumbul (lat. Hyacinthus orientalis albulus) koje ima rjeđe cvjetove i ima intenzivniji miris, a može bit u bijeloj, ružičastoj i plavo-ljubičastoj boji. Nizozemski zumbul (lat. Hyacinthus orientalis) koji ima gušče zbijene cvjetove i ima slabiji miris, te može biti u bijeloj, krem, rozoj, crvenoj i ljubičastoj boji. Da bi cvijet zumbula što dulje potrajao, biljka ne bi trebala biti u previše toploj prostoriji, a kompost u koji je zasađena treba umjereno zalijevati pazeći pritom da se ne osuši.

Ovaj lijepi dar možete osvojiti na slijedeći način:
–  lajkajte stranicu Fb stranicu blooming.hr i Whatta Fashion
– u prostor za komentare na Instagramu i Fb-u Blooming-a ispod ovog članka upišite svoj odgovor na nagradno pitanje: ”Koje se ruže poklanjaju za Valentinovo?”
– igrajte se od 13. 2. – 20. 2. u 20 h
– dobitniku će stići dar direktno iz bloominga.

Sretno!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name