Trendovi

Cvjetni printevi za dugotrajnu svježinu i vedro raspoloženje

https://www.instagram.com/p/BiYy0jIAdRR

Produžite sezonu cvjetanja i spasite cvijeće od nepotrebnog rezuckanja, izborom razigranih cvjetnih printeva! Na lepršavim, ljetnim haljinama, cvijeće živi dugo, iz sezone u sezonu i donosi vedro raspoloženje.
Haljine s naramenicama, zabavnog floralnog printa, možete nositi samostalno uz sandale, ali i dodati nešto drugih odjevnih predmeta i modnih dodataka. Tokom dana kombinirajte takvu haljinu s jeansom, a uvečer dodajte kožnu jaknu s resicama, za urbani boho ugođaj.

Najzanimljivije će uz jeans djelovati asimetrična haljina cvjetnog printa, a sam jeans djelovat će atraktivnije ako je posut perlicama, biserima ili šljokicama. Pratite forme i boje s haljine i jeansa te uz njih uskladite obuću i nakit, koji mogu biti življih boja. Dodajte jednostavan clutch s preklopom, neutralne boje, sunčane naočale i spremni ste za grad.

Navečer naglasite struk haljine remenom – uz resice će odlično pristajati country forma remenja s pletenom teksturom, a u ludom noćnom izlasku pažnju će privlačiti svjetlucava površina natikača i torbice, koji mogu biti iz lakirane kože i s vezenim country motivom.

https://www.instagram.com/p/BiFZaOeAiLr

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa