Inspiracija Kolumne Text by Ajnira Muminović

Cvjetno proljeće na platnu

Iz Sarajeva se javlja naša suradnica Ajnira Muminović, vlasnica bloga bloisfashion.blogspot.com kao i web portala Blois.ba

Neki dan nam je stiglo proljeće no prvi njegovi dani pokazali su se izrazito hladnima i sniježnima. Nadamo se da će u narednom periodu ipak sve procvasti te donijeti puno dobrog raspoloženja kako bismo zasjali u cvijećem okupanim odjevnim predmetima.
Ovog proljeća cvijeće će se rascvasti i na našoj gardarobi jer po preporuci dizajnera floralni print bi se trebao rasuti po livadi platna.
Ženstveno, svijetlo i eterično je bio glavni temelj dizajnera kada su pripremali kolekciju za proljeće/ljeto 2013. I doista nekima je pošlo za rukom da naprave pravu oazu haljina, koje će nam uljepšati proljeće puno kiše i alergija. Ovo polje cvijeća nam nikako neće pružiti proljetni umor.

3-dimenzionalni ukrasi ostavili su me zapanjenom, haljine koje nam donose dizajneri ove godine su poput uzorka bajke. Ne možete je okusiti u potpunosti ali znate kako je biti dio bajke. Piste 2013-te su bile posvećene apsolutnom cvatu, tako da ja očekujem i ulice ispunjene cvatom. Rođenje, svježi početak i novi život dolazi nam skupa sa proljećem. Nešto poput nove godine samo oblikovan u predivne lijepe stvari.

 

Modna sezona je pripravna za modernu princezu. Dizajneri su istakli žensko tijelo na način koji nam je potpuno stran. Uspjeli su povezani nježnu stranu žene sa onom jakom, i to sve uz pomoć suptilnog seksipila. Skoro pa nevjerojatno. Također, doza umjetnosti se našla u skoro svakoj kolekciji što je posebno isklesalo veličanstvo cvjetne haljine. Dakle, ovo proljeće Vam svakako preporučujem da uskočite u cvijet, i budete najljepše do sada.


Text by Ajnira Muminović

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and
Kolumne Text by Tomislav

Who? I. About? Tom Ford.

Ni jedan modni promašaj me nije inspirirao na moj novi tekst, u kolumnu, pa čak ni potreba za savjetovanjem što