Inspiracija

DFWZ: Ana Kujundžić

Sinoć je pred prepunom dvoranom Hypo centra započelo najiščekivanije izdanje jedinog domaćeg internacionalnog modnog događaja, Smart Fashion Weeka Zagreb. Na pisti SFWZ prikazano je čak šest revija od kojih četiri revije potpisuju domaća imena poput Ivane Popović, Ane Kujundžić, Monike Sablić i Simone Manojlović, a ostale dvije revije respektabilni londonski modni brand Fabryan i dobro poznati The Rodnik Band.

Svojom revijom veliku je pažnju privukla “kraljica patchworka”, Ana Kujundžić, splitska dizajnerica, koja je već dobro poznata članica SFWZ-a.

Svoje unikatne kolekcije od prirodnih materijala uglavnom jakog kolorita, izrađuje doradom tkanina inovativnim tehnikama veza, printa i apliciranja a svoj je rad do sad predstavila na brojnim modnim revijama i izložbama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, kao što su Fashion Week Zagreb, Fashion Week Sarajevo, Budapest, Modepalast i Vienna.
Kolekciju proljeće/ljeto 2015  pronašla je u geometriji i pokretu a ona je sastavljena od haljina, suknji i jakni, izrađenih od prirodnih materijala u kombinaciji s umjetnom kožom.

Fotografija: Ana Kujundžić FB

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name