Kolumne Text by Tomislav

Diesel zima

Kako više nikako ne možemo računati na tople dane ove godine najbolje bi bilo polako pripremati se za pravu zimu. Svu potrebnu zimsku opravu pronaći ćete u Dieselu i to po pristupačnim cijenama. Još ako imate sreću i iskoristite blaganske popuste zaiste možete povoljno proći. No, krenimo na ono konkretno – što kupiti, kako nositi, koje boje i sl.?

Na početku ove priče morate znati kako je siva boja totalni hit u zimskim danima. Jednostavna je za kombinirati a nova urbana kolekcija  Diesela sadržava sivu u gotovo svakom odjevnom komadu.

Ono što bi  trebali nabaviti iz njihove kolekcije su dobre traperice, zimska krznena kapa i njihov široki kardigan. Uz ta tri odjevna predmeta možete kombinirati njihove majice sa originalnim print uzorkom –  rukom napravljene grafike posuđene iz elektro ritmova.

Posebno su zanimljive jakne lubanje i gitara. Za ovim jaknama će rockeri poludjeti.

Uz sve to neizostavni su modni dodaci, a u Dieselovoj kolekciji to su metalne zakovice na remenu, prošivene marame i kožne torbe. A kakva bi to bila rock odjevna kombinacija bez čizama?! Savjetujem i jedne dobre zimske čizme. One vam mogu poslužiti više godina tako da je novac uložen u njih svakako dobra investicija, ali  su i totalni zimski hit.

Iako sam rekao da je siva in zimska boja to ne znači da se morate samo na nju ograničiti, ja osobno volim ubiti ovo zimsko sivilo barem jednim veselijim odjevnim predmetom. To može biti neka cool šilterica, kožne rukavice ili možda vesta na kojoj mogu biti oslikani različiti geometrijski likovi.

Jednostavno si ne dozvolite da se uspavate, a to zapravo i jest poanta Dieselove zimske kolekcije – i zima može biti prpošna, zabavna ali i itekako modno zanimljiva.

Text by Tomislav Vlahović

[vsw id=”G51vl_Bvk5M” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and
Kolumne Text by Tomislav

Who? I. About? Tom Ford.

Ni jedan modni promašaj me nije inspirirao na moj novi tekst, u kolumnu, pa čak ni potreba za savjetovanjem što