Inspiracija

Dino Kramar by Saša Božunović, za Alexander COBB®

Muški brend donjeg rublja Alexander COBB® iz srca Skandinavije postavlja nove trendove u industriji muškog intimnog rublja kroz svoje revolucionarne proizvode. Nedavno je tako predstavio inovativni proizvod u modelu slip i trunk – mirisne gaćice na originalnim tattoo printovima. Specijalno nanesena boja u mikrokapsulama sadrži miris vanilije i traje do 10 pranja, neškodljiva je za kožu i sigurna, a otpušta ugodnu aromu. Pakiran u ekskluzivno pakiranje, elegantnu crnu kutiju, ovaj je proizvod idealan za poklon. Druga inovacija koju s ponosom Alexander COBB® ističe, ogleda se u kroju trunk modela gaćica. Radi se o lift-up sustavu koji podiže muškost i daje veći osjećaj sigurnosti.

“S ponosom ističemo – Alexander COBB® je 100% europska kvaliteta i EU proizvod, od početka do kraja, od ideje do finalnog proizvoda, što garantira postojanost u kvaliteti gume i materijala te inovativni dizajn. Modele izrađujemo u četiri vrste kroja: slip, trunk, kraće i duge boxer gaćice, te u 4 veličine. Dizajn potpisuje nagrađivani dizajner iz Skandinavije, a inspiraciju zadnje kolecije našao je u japanskim tetovažama. Kroz kolekciju se isprepliće tema koi ribice, koja simbolizira ljubav, prijateljstvo i sreću. Inače koi tetovaže spadaju u red najljepših, najintrigantnijih i najsmjelijih tetovaža, a Alexander COBB® ima moto Slip into your second skin! Svaki par Alexander COBB® gaćica priča svoju priču, dopuštajući vašoj individualnosti da dođe do izražaja. Seksi, luckas, a opet klasičan i bezvremenski. Ovisno o vašim navikama, možete izabrati kroj i model koji najviše odgovara obliku vašeg tijela i u kojem se najbolje osjećate.”, poručuju iz Cobb-a.

Brojni certifikati svedoče o kvaliteti materijala, a garancija su da kvaliteta i njihova postojanost (boje, printevi) nadmašuju cijenu i u skladu su sa svim europskim i svjetskim normama (Certifikat Oeko-Tex®, DNV Product Certificate Acqua and Fuoco, Limited Brands Silver Laboratory Certification , L.L. Bean Quality Testing Textile Fabrics,…)

U najnovijoj kampanji za Alexander COBB® donje rublje pojavljuju se hrvatski muški modeli, pred objektivom poznatog domaćeg fotografa Saše Božunovića.
Među njima je i Dino Kramar, sve poznatiji i traženiji model. Donosimo kolaž njegovih fotografija za skandinavski brand.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name