Inspiracija

‘Djevojka, žena, starica’

 

” Kako li je to tužno! “, zavapi Dorian Gray uporno gledajući u svoj portret.
” O tako tužno! Ja ću ostarjeti, postati ružan i oduran, a ta će slika zauvijek ostati mlada… O, kad bi barem moglo biti obratno! Da ja ostanem vječno mlad, a slika da stari! Sve, sve bih dao za to! Da, nema toga blaga koje ne bih za to dao! Pa i dušu svoju!”

“Nižući svoje fotografije na ormaru, došla sam na ideju o mini projektu portreta ‘Djevojka, žena, starica'”, otkrila nam je u razgovoru mlada fotografkinja Tea Pejić.
“Ciklus portreta  prati ženu od najranijih školskih uspomena i maturskih fotografija do fotografije starice čiji lik čuvaju unuci u zlaćanom okviru. U realizaciji moje ideje uvelike su pomogli profesionalni make-up maestro Mika, tehnička obrada Jelena Lana te foto i video kolega Josip Vinković, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujem.”

Više o Teinom radu na Tea.Pejic.TeiTo

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name