Trendovi

Dobrodošli, animal printevi!

https://www.instagram.com/p/BgJccrrgL6r/

Modnu jesen obilježit će animal instinct. Uzorci za hrabre, šare su krzna divljih mačaka, koje istovremeno djeluju sexy i dinamično. “There is a no to nothing”, rekao je kreativni direktor kuće Bottega Venetta, Tomas Maier, nakon revije u New Yorku. Ovaj put, umjesto diskretnog luksuza, u kolekciji se ističu divlji tigrasti uzorci na kaputima, suknjama i jaknama. Oversize forme odlično upotpunjuju tigraste šare na luksuznim vunenim tkaninama i orukavlja od satena, koja čitavom looku daju dašak plemenitosti i elegancije.

https://www.instagram.com/p/BfE6w2vgAf8/

Dodir ekscentričnosti proteže se mnogim jesenskim kolekcijama. Zabilježili smo nekoliko primjera odličnih stylinga, koji mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje i vaših outfita.

Hailee Steinfeld nosi TOM FORD leopard print mini haljinu i pumps, u Comic Conu, San Diego.

https://www.instagram.com/p/BllSSA6AFyD/

Mix & Match animal uzoraka još je jedna varijanta ovog trenda. Haider Ackermann za novu hladnu sezonu, predlaže spoj različitih wild cats uzoraka i njihovih različitih dimenzija.

 

https://www.instagram.com/p/Bg2TBLsF0C7/

Jesenska vladavima animal uzoraka prisutna je i u kolekciji Tom Ford i to u looku koji u animal trend odijeva od glave do pete.

 

https://www.instagram.com/p/Be-o8oNHvsD/

https://www.instagram.com/p/BfgXVhVHgCX/

Kreativni Mix & Match u modelima by Max Mara, za iduće hladno razdoblje. U prvom planu su kontrastni spojevi uzoraka krzna divljih mačaka.

Ove jeseni nosit ćemo intenzivne pink nijanse na usnama, ali i na rukama. Max Mara predlaže majice i haljine s nabranim površinama i leo uzorke, u kombinaciji s pink maxi rukavicama iz latexa.

Inspiriran mačkama, ne samo divljima, već i domaćima je Francesco Russo, Marnijev chefdesigner. Njegove mace predu s kaputa A forme, u pink nijansi. Inspiriran mačkama, ne samo divljima, već i domaćima je Francesco Russo, Marnijev chefdesigner. Njegove mace predu s kaputa A forme, u pink nijansi.

 

https://www.instagram.com/p/BfgfzvpnM0R/

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa