Inspiracija

Druga po redu humanitarka u Travnom pod vodstvom poznatog Renmana

Što ste zadnje učinili za osobu kojoj je bila potrebna vaša pomoć, a da tu osobu možda uopće ne poznajete i nemate od nje neku korist?

U današnje doba vladavine ega, često zaboravljamo, osim što stvaraju, ruke su stvorene i da pomažu onima koji nas trebaju. Postoje akcije u kojima možete pokazati veličinu svoje osobnosti i srca. Renmenova je jedna od njih.

U subotu iza Mamutice održana je druga po redu humanitarna  akcija. Čitavu ideju osmislio je Renmen ove zime, nakon što mu je  na vrata pokucala djevojčica u nadi za nekom milostinjom. Nešto se prelomilo u reperu i brzo je krenuo u pothvat.

Prva akcija protekla je s odličnim odazivom, iako je bio najhladniji dan  zime. Druga po redu – u najtoplijem danu travnja! Odjeću, hranu i ostale potrepštine pod vodstvom Renate Došića ( Renmena) humanitarci su marljivo prikupljali od sedam ujutro do kasnih popodnevnih sati;  odaziv je bio odličan a od poznatih osoba akciju su podržali: Marko Deša ( prof kickboxer i sudionik Big Brothera Thailand ) te naša manekenka Kristina Lumbar, koja se primila i “muškog posla” tovarenja u kombi.

Hvale vrijedna akcija vođena srcem, kao dio lifestylea!

Pohvale svim sudionicima. Vidimo se uskoro!

[vsw id=”lz4zMQlQ0rw” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name