Trendovi

Dugi blazer umjesto haljine

Otkad su se modni stručnjaci zainteresirali za prerađenu mušku modu, blazer je postao jedan od ključnih komada u garderobi.
Jaka, muževna silueta, naglašenih ramena, duplo kopčanje i Prince of Wale karirani uzorak, postali su bitni komadi modnih kolekcija.

Blazeri duljine do bokova i još malo duži, primijećeni su na celebrity damama, koje su ih ponijele poput haljine duplog kopčanja. Iako ovakvi stylinzi nisu prikladni za ured jer otkrivaju previše kože, izvrstan su izbor za cocktail i večernja druženja te razne evente, na kojima želite zbuniti i zainteresirai goste, koji će se sigurno pitati nosite li uopće išta ispod blazera.

Styling trik je to, koji omogućuje da instantno poprimite glam look i moćan statement protiv seksizma. No Pants Power Look prikladan je za žene lijepe figure, dobro oblikovanih nogu, a neke celebrities dale su zanimljive styling ideje.

Gigi Hadid viđena je u blazeru oversized dimenzija, koji potpisuje Carmen March, a kombinirala ga je uz pumps Rene Caovilla, dok je Diane Kruger viđena u dugom blazeru Mouse F/S 2018 i pumps cipelama stuart Weitzman.

https://www.instagram.com/p/Bc4-qfvHPk7

 

foto fashion sizzle

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa