Inspiracija

Ekstravagantno lice bijele košulje, muškog stila

https://www.instagram.com/p/Bl-ZV_pnpJ-

Svi imamo barem jednu u ormaru, a nemamo li, sigurno se poslužimo partnerovim ormarom. Bijela košulja muškog kroja nije samo svestrani basic, nego i jedan od najpoželjnijih odjevnih komada ovog proljeća.
Bijele bluze su poput dobrih manira – uvijek su in i na njih se možete osloniti. Ugodne su, udobne, u sebi nose i nešto plemenito, naročito one izrađene iz finog pamuka i svile. Cool varijanta je široke forme, baš poput one muške i fantastična podloga za razne stylinge.
Ove sezone, bijele košulje oversized forme, nose se iznad i ispod crop hoodieja, maxi suknje i u clean verziji uz jeans.

S njima se posebno poigrala Erika Cavallini, spojivši ih sa suknjama koje su bogate mini volanima i onima midi duljine, s dodatkom maxi resa. Da bi look bio što atraktivniji, dojmljiviji, snažniji, ekstravagantniji, na pistu je uz ovaj modni spoj poslala raspareni par obuće i maxi rukavice kontrastne boje.

https://www.instagram.com/p/BjehWptF91u

https://www.instagram.com/p/BuLrNoOHBYM

https://www.instagram.com/p/Bqt1wsrAmir

https://www.instagram.com/p/BqMzZRDF9_B

https://www.instagram.com/p/BqIOky6Fcs8

https://www.instagram.com/p/BstC8TKlHZk

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name