Inspiracija

Eventi: “Kap dobrote”

Udruženje manekena Hrvatske, koje je početkom godine proslavilo svoju 50-u obljetnicu, tijekom svog postojanja uvijek je u svom programu imalo barem jednu dobrotvornu reviju godišnje.

Udruženje manekena Hrvatske (UMAH) pod pokroviteljstvom grada Vukovara, organizira humanitarnu modnu reviju „Kap dobrote“ u Vukovaru. Revija će se održati 14. prosinca 2014. s početkom u 18h, u Kongresnom centru hotela „LAV“ u Vukovaru.

“Osim želje da pokažemo nove kolekcije, modu, ovu prigodu ćemo iskoristiti i za dodjelu donacija hrane i kućnih potrepština za „SOCIJALNU SAMOPOSLUGU“ koja djeluje u Vukovaru i time malo uveselili dane pred Božić i Novu Godinu, socijalno ugroženim građanima grada Vukovara. Tako smo i sad okupili smo divne mlade ljude, članove UMAHa, ali i drugih agencija. Nitko nije ostao ravnodušan na priču o 450 obitelji za koje brine udruga DUGA sa Socijalnom samoposlugom. Svi naši članovi su se odrekli svojih honorara za reviju KOTKE, koja je upravo održana u Koncertnoj dvorani Lisinski, te bez honorara dolaze i u Vukovar. Za taj iznos smo kupili namirnice za Socijalnu samoposlugu u Vukovaru a prije modne revije predati ćemo tu našu donaciju.”, poručuju iz UMAH-a.

Na modnoj reviji 14.12. zajedno će nositi modele manekeni iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Županje. Svi zajedno predstavit će nove kolekcije priznatih dizajnera i modnih kuća kao što su: Kotka – Krapina, Art Dizajn-Krapina,Iggy Popović-Zagreb, Greta Gudelj-Zagreb, Moda Stolnik-Zagreb, Rukotvorine-Osijek, Pompea-Milano/Zagreb, Mina Petra-Zagreb, Franka Dizajn-Zagreb, La Marye –Zagreb.
Bit će to večer ljepote i mode u Vukovaru. Mislimo da to naš GRAD HEROJ i zaslužuje.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name