Inspiracija

EveryBODY’s darling

Bez obzira dolaze li u izvedbi iz svilenog šifona, čipke ili pamučnog jerseya, jesu li čistih i jednostavnih linija poput klasične bijele košulje ili u plemenitijoj verziji duplog kopčanja s upečatljivom dugmadi, nošeni kao samostalni odjevni predmet ili nježno proviruju ispod blazera, bodyji su uvijek dobrodošli dodatak svakom stylingu.

Idealni su za dame koje nemaju puno vremena za savršeno namiještanje odjeće pred ogledalom i vrlo praktični (jednostavno se navuku i prate liniju tijela zahvaljujuć elastičnim vlaknima i produžetku poput gaćica pa nije potrebno namiještanje) a zbog bogatstva uzoraka i različitih izvedbi, mogu zadovoljiti mnoge želje i ukuse. Cool za dnevni look će djelovati oni khaki nijanse dok će tamni bordo pristajati uz večernju odjeću. Crni s prugicama i onaj cvjetnog uzorka prolazi uvijek, kao izvrstan basic komad, koji uvijek djeluje elegantno a dašak romantike donosi body s finijom čipkom i volanima.

Bodyji djeluju suvereno uz pencil suknje pa su tako pogodni za ured, nošeni ispod blazera i vrlo su chic, uz uže hlače. Sexy djeluju uz jeans a nošeni uz kožne hlače podarit će vam sexy/ opasan image.

foto: fashiongonerogue.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name