whattafashion.com

Midikennov top model Helena Š. gost Zadarskog Ponton festivala

Zadarski Ponton festival 20. i 21. kolovoza završava noćima noira te ukazuje na sceničnost i atraktivnost ovoga grada koji je oduševio i inspirirao i slavnog Hitchcocka.

Svoje prvo izdanje Noir festival je doživio ovoga proljeća u Zagrebu. Kino pod zvijezdama, slavni gosti i maraton noir filmova samo su neki od detalja koji su krasili ovaj jedinstveni festival. Morsko izdanje Noir festivala otvara hrvatska premijera kratkometražnog filma u noir stilu Mind Games redatelja Gavina Bonda u kojemu glume hrvatski top model s njujorškom adresom Helena Š. i Brian Geraghty, poznat po ulozi u Oscarom nagrađenom filmu Narednik James.

Gavin Bond je jedan od najpoznatijih modnih fotografa današnjice, koji većinu svog vremena provodi fotografirajući backstage svjetskih modnih revija,  što mu je omogućilo posebnu povezanost s modelima i dizajnerima.

Top model Helena Š. i Brian Geraghty sa zaručnicom bit će počasni gosti samog festivala.

Izvor: midikenn.com

Posted by on Aug 5 . Filed under Models. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010