whattafashion.com

Modeli: Sabina Čavlović

“Jako sam bila uzbuđena i neizmjerno sretna što su baš mene odabrali za novo Kozmo lice jer od malih nogu sam željela biti po naslovnicama raznovrsnih časopisa, pojavljivati se na TV-u i sl. Kada sam čula da se prijavilo oko 4000 djevojaka na natječaj nisam se previše nadala pobjedi iako sam ju jako priželjkivala. Na snimanju za naslovnicu Kozmo kataloga je bilo odlično.

Cijela ekipa je bila savršena, tako da sam cijelo vrijeme bila sretna, ni u jednom trenutku se nisam osjećala neugodno i bez problema sam stala pred objektiv. Napravili smo sjajan posao i fotke su bile odlične. Za fotografiju je bio zadužen Goran Matijašec, za styling dizajnerica branda Amarie Anamarija Brkić, Make-up Maybelline New York / Marko Ćaćić, a frizura Matrix / Marina Milić. Još jednom hvala svim mojim prijateljima i svim ostalim korisnicima facebooka koji su glasali i doveli me do finala, a još veće hvala žiriju koji je od 20 djevojaka odabrao mene. Pobjeda mi je puno značila i zahvaljujuci pobjedi sam napokon izašla iz anonimnosti.”, ispričala nam je predivna Sabina Čavlović o svom iskustvu za Kozmo.

sabina.cavlovic

Posted by on Jun 26 . Filed under Media, Models. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010